Morgonskidåkning

Kan inte klaga! Började dagen med grymt bra morgonskidåkning i Savoleyres, nästan ingen annan hade letat sig dit. Det var ännu varmare idag runt 15 grader så imorgon blir det t-shirt och möjligtvis en jacka... Så här varmt ska det inte vara i februari jag vill ju ha en lång vinter! 


Snowboard

Vecka 9 spenderas i Verbier vilket är riktigt nice :) solen skiner och det är runt +10C. Har fått den härliga nyheten att min syster kommer ner i slutet av mars :D så hoppas att det finns snö kvar då.
På dagarna har jag skid/snowboardskola med kidsen och sen blir det mycket egen åkning också. Idag stod jag för första gången på en bräda för den här säsongen, kul! Jag fick tyvärr inte med mig min bräda från Sverige, så hyrde en bräda idag men förhoppningsvis blir det fler dagar.

Lac Jura

Helgen spenderades i Jurabergen vid Lac Jura. Känns konstigt att från där jag bor där det är vårväder nu, går de att ta tåget en timme och vipps så är det vinter med snö och minusgrader. Känns bra att vintern inte är så långt bort och går att komma åt när jag känner för det.


Det blev en riktigt lång promenad på 4h över sjön och tur hade vi för vi hittade tågstationen på andra sidan så vi slapp gå tillbaka. Tyvärr så är tågen i tid här och stannar så kort stund de bara kan på varje ställe, så mitt ute i ingenstanv där vi var tvugna att byta tåg lyckades vi missa vårt nästa med 1m. Happ tänte vi kul att de är vinter här uppe och inte vår som i vår lilla by. Hittade sån tur var ett kissluktande värmerum att vänta och spela 5 i rad i en timme innan nästa tåg dök upp.

Stolt fegis

Har hafte en grym helg som kan sammanfattas med några korta ord och fina bilder.

HELGENS STOLTASTE FEGIS: Jag lyckades med en 180!!!!

HELGENS KÄNDISSPAN: Jon Olsson i kabinen upp.

HELGENS FINASTE: Utsikten från Mont fort.








HELGENS SKIDLEKTION: Tredje gången på skidor med treåringen och vi åkte non stop upp och ner för barnbacken i två timmar. Blev även lite off piståkning på sidan av barnbacken den här gången.



urk.

I onsdags var jag och Egle på bio inne i Lausanne. Sherlock holmes 2 blev det och den var riktigt bra!
Annars har det inte hänt så mycket den här veckan mer än att jag blivit sjuk med feber och hosta... :( Sitter i Verbier nu utan att kunna åka skidor vilket känns lite frustrerande. Kan inte mer än att tycka lite synd om mig själv och proppa i mig alla husmorsknep av medeciner och hålla tummarna för att någon metod hjälper.

RSS 2.0